Ποια είναι η διαδικασία αλλαγών ή επιστροφής χρημάτων?

Για αλλαγή με κάποιο άλλο είδος ή αντικατάσταση προϊόντος (π.χ. λόγω ελαττώματος), το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας επιστρέψετε το προϊόν στο κατάστημα με την εταιρεία Courier που συνεργαζόμαστε (Γενική Ταχυδρομική), εντός 7 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής, στην αρχική του κατάσταση (με το καρτελάκι του και την απόδειξη αγοράς του)

ΕΞΟΔΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

Τα έξοδα αποστολών και αντικαταβολής επιβαρύνουν τον Πελάτη και είναι συνολικά 5 ευρώ (3 ευρώ απλή αποστολή + 2 ευρώ αντικαταβολή).

Εφόσον η αλλαγή γίνει μέσω Γενικής Ταχυδρομικής το δέμα προς επιστροφή γίνεται με χρέωση ΠΑΡΑΛΗΠΤΗ και η πληρωμή του ποσού γίνεται κατά την παραλαβή του νέου προϊόντος.

Σε περίπτωση που ο Πελάτης επιθυμεί να χρησιμοποιήσει άλλη εταιρία ταχυμεταφορών τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν των Πελάτη.

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑΓΩΝ

Σε περίπτωση που δεν επιστρέφονται άθικτα τα προϊόντα (έχουν αφαιρεθεί τα καρτελάκια,έχουν φορεθεί ή έχουν χρησιμοποιηθεί) το Miss Dimel  έχει το δικαίωμα να μην δεχθεί την αλλαγή του προϊόντος.

Αλλαγές / Επιστροφές δεν πραγματοποιούνται στα σκουλαρίκια,στα μαγιό  και στις μάσκες προστασίας για λόγους υγιεινής.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Στην περίπτωση που επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων, θα πρέπει να μας αποστείλετε το δέμα σας εντός 7 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του! 

Μέσα στο δέμα σας και προκειμένου να γίνει δεκτή η επιστροφή σας, θα πρέπει να συμπεριλαμβάνεται η «Φόρμα Επιστροφής Προϊόντος» την οποία θα έχετε παραλάβει μαζί με την παραγγελία σας, όπως και η απόδειξη αγοράς.

Στη φόρμα αυτή θα πρέπει να σημειώσετε τον κωδικό παραγγελίας σας, καθώς και το αν επιθυμείτε αλλαγή ή επιστροφή χρημάτων. Στην περίπτωση επιστροφής χρημάτων, θα πρέπει να μας στείλετε έναν αριθμό IBAN μαζί με την Τράπεζα & το Όνομα Δικαιούχου. Η κατάθεση στο λογαριασμό σας θα ολοκληρωθεί εντός 10 εργάσιμων ημερών. Η επιστροφή των χρημάτων γίνεται πάντα στην τιμή αγοράς του προϊόντος την ημέρα αγοράς του, αφαιρουμένων 3 ευρώ που αφορούν στα μεταφορικά έξοδα επιστροφής των προϊόντων εφόσον αυτά επιστραφούν με την εταιρεία courier που συνεργαζόμαστε με χρέωση παραλήπτη. Η προμήθεια της τράπεζας χρεώνεται στον πελάτη.

Δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων σε ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ.

Η διεύθυνση αποστολής είναι: Miss Dimel , Αγίας Ειρήνης 10, Τ.Κ 10551, Αθήνα, 2155517818

Σε περίπτωση που το δέμα σας δεν περιέχει τη Φόρμα Επιστροφής Προϊόντος, μπορείτε να την κατεβάσετε από το παρακάτω link.

 

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

Επισκευθείτε μας

Αγίας Ειρήνης 10,
Αθήνα ΤΚ : 10551

Τηλέφωνα

(+30) 2155517818

error: Content is protected!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60€
This is default text for notification bar